Monday, October 21, 2013

Kolagen Shaklee sememangnya TERBUKTI berkesan


Sempena promosi Shaklee Collagen Powder ni, hari ini saya ingin kongsikan dengan anda KENAPA saya begitu yakin bahawa kolagen ini sangat berkesan. Ouh, ada yang belum tahu apa itu kolagen Shaklee? Anda boleh klik link ini ya.
Tentang Kolagen Shaklee.
Dari entry di atas, anda boleh tahu tentang kolagen shaklee ini dengan lebih lanjut.

Berbalik kepada tajuk kita, Kolagen Shaklee sememangnya TERBUKTI berkesan. Kenapa saya begitu yakin?
"Kerana Shaklee melakukan ujian klinikal terhadap pengguna kolagen ini. Dan tempoh penggunaan ialah selama 8 minggu sahaja. Menarik bukan??"

Apa yang dapat Shaklee buktikan?
1. Meningkatkan kelembapan kulit sehingga 90%
2. Mengurangkan kekasaran dan kekeringan sehingga 75%
3. Peningkatan dalam penampilan keseluruhan sehingga 71%
4. Meningkatkan kelembutan dan kelicinan sehingga 69%
5. Meningkatkan pemakaian kekal mekap sehingga 60%
6. Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti sehingga 55%
7. Meningkatkan ketebalan rambut sehingga 54%
8. Meningkatkan keserian, tona & warna kulit sehingga 50%
9. Mengurangkan garis2 halus dan kedutan sehingga 18%


Selain daripada kesan2 yang sememangnya TERBUKTI seperti di atas, kolagen Shaklee ini juga dapat membantu kesihatan sendi kita yang memerlukan kolagen untuk berfungsi dengan baik.


Anda ingin mencuba juga?
Bulan ni ada promosi kolagen ni. Anda boleh hubungi saya untuk mendapatkan HARGA RUNTUH yang memang anda tak dapat di bulan2 lain ini. HANYA bulan Oktober ini sahaja.


Apa yang anda boleh dapat dengan pembelian 6 KOTAK kolagen sepanjang bulan ni?
1. FREE 1 kotak kolagen (bernilai RM298)
2. FREE membership (bernilai RM75 untuk Semenanjung dan RM85 untuk Sabah/Sarawak).
3. FREE delivery ke depan pintu rumah anda (bernilai RM10)
4. FREE sebotol CoqHealth yang sangat bagus untuk kesihatan jantung (bernilai RM124)
5. Dapat BONUS/CASH BACK di pertengahan bulan November 2013 nanti lebih kurang sebanyak RM110 (maksudnya kos pembelian juga adalah makin kurang laaa kan?)
6. Terus dapat join SPECIAL GROUP untuk semua pelanggan kami. Pelbagai tips eksklusif akan dikongsikan dengan anda.
7. Boleh terus bisnes dan buat side income sehingga 4-5 angka untuk sesiapa sahaja yang rajin berusaha (ini bukan omongan kosong, tapi kita dah ada bukti mentor2 kita yang berjaya mendapat 5-6 angka)
8. Ada FREE mentor!
9. Ada kelas secara offline mahupun online (ramai yang cakap tiada masa kan utk join secara offline, so bimbingan kami secara online adalah sangat mantap!)
10. FREE ebook "Bagaimana menjana income sehingga 5 angka dengan bisnes Shaklee secara part time".

10 BONUS untuk anda dengan pembelian kolagen sepanjang bulan ini. Rugi sangat2 kalau anda lepaskannya begitu sahaja.

Anda nak merasai kehebatan kolagen yang TERBUKTI berkesan ini?
Hubungi saya di :-


Email : lailasani@gmail.com 


SMS/WhatsApp : 019-7228520 
FB : Lailasani Ismail (lailasani shaklee)
FanPage : Kenkoushoku 

Jemput LIKE fanpage saya di Kenkoushoku ya. 


Sunday, October 20, 2013

Gedungvitamin.com tidak available buat sementara waktu


Maaf ya, buat sementara waktu ini blog gedungvitamin.com tidak available. Jadi semua perkongsian kembali ke sini semula ya. :)

Monday, January 21, 2013

PEMBERITAHUAN : Rumah kedai baru :)


Sudah lama juga tidak berceloteh di sini. Rindukan blog, rindukan teman2 blog yang sudah lama tidak dijengah.

InshaAllah, akan terus share tips2 kesihatan, promosi terkini dan pelbagai info berguna untuk semua.
Dijemput berkunjung ke 'rumah kedai' baru saya di sini.
Gedung Vitamin

Di sana, anda lebih mudah untuk membuat pesanan. Hanya dengan mengisi borang pesanan ini sahaja, InshaAllah barang anda akan sampai ke depan pintu rumah.:)
Boleh klik link kat bawah ni ye untuk membuat pesanan.
Borang pesanan Gedung Vitamin

Email : lailasani@gmail.com
SMS/WhatsApp : 019-7228520 
FB : Lailasani Ismail (lailasani shaklee)
FanPage : Kenkoushoku 



Monday, December 17, 2012

Promosi Disember masih berlangsung:)


Yup, promosi HEBAT Disember masih berlangsung. Jangan sampai ketinggalan untuk memiliki kolagen BUY 6 FREE 1 ni ye. Ramai yang dah ambil 6 kotak terus untuk simpan stok dan ada juga yang share dengan kawan2 serta anak beranak. Sebab ape? Sebab memang sangat berbaloi2 harganya. Nak compare dengan harga ahli pun jauh bezanya. Selain daripada dapat FREE 1 kotak kolagen, apa lagi? Ok, jom kita tengok.

1. FREE membership (yang bernilai RM75).
2. FREE delivery
3. Dapat BONUS/CASH BACK di pertengahan bulan Januari 2013 nanti lebih kurang sebanyak RM110 (maksudnya kos pembelian juga adalah makin kurang laaa kan?)
4. Terus dapat join SPECIAL GROUP kami. Hanya mereka yang berdaftar sahaja boleh berada dalam group SPECIAL kami ni.
5. Boleh terus bisnes dan buat side income sehingga 4-5 angka untuk sesiapa sahaja yang rajin berusaha (ni bukan omongan kosong, tapi kita dah ada bukti mentor2 kita yang berjaya mendapat 5-6 angka)
6. Ada FREE mentor! (Mentor yang sudah menjana income sehingga 5-6 angka)
7. Ada kelas secara offline mahupun online (ramai yang cakap tiada masa kan utk join secara offline, so bimbingan kami secara online adalah sangat mantap!)

Ok, di sini saya share sedikit tentang kolagen.
Q &A secara sempoi..:)

*******************
Eh, KOLAGEN tu apa?
*******************
Kolagen adalah merupakan protein yang paling banyak terdapat di dalam badan manusia. Ia menyumbang kepada kira2 75% berat dalam kulit yang sihat. Tahap kolagen yang sihat menyerlahkan rupa yang sihat dan menampilkan susuk tubuh yang muda.

*******************************
Apa berlaku kalau kurang KOLAGEN?
*******************************
Pengurangan kolagen menyebabkan pembentukan kedutan dan munculnya tanda2 penuaan lain seperti
1. Kulit berkedut, kering dan melayut
2. Kuku rapuh dan tidak kukuh
3. Rambut halus dan gugur

***********************************
Apa kesan2 dan faedah ambil KOLAGEN ni?
***********************************
Kesan2 dan faedah pengambilan kolagen..
1. ANTI PENUAAN – mengurangkan liang pori-pori (pori-pori terbuka), kedutan dan garis halus.
2. MENGHIDRATKAN – Melembapkan kulit
3. MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT – Menjadikan kulir anjal, lembut dan tegang
4. MELICINKAN – Tingkatkan kelicinan kulit
5. MENYUBURKAN – Menyuburkan rambut dan kuku yang sihat
6. MENCERAH – Mengurangkan pigmentasi, jerawat dan kulit tak sekata
7. MENEGANG – Membantu menegang dan menganjalkan payudara

**********************
Ada FAEDAH lain lagi tak?
**********************
Ya, ada faedah tambahannya selain drp utk kulit. Dengan pengambilan Shaklee Collagen Powder ni,
1. dapat membantu menyokong kesihatan sendi dan menguatkan tulang.
2. dapat membantu mengekalkan otot di dalam mata supaya lembut.

******
 Harga?
******
Harga RUNCIT : RM308 sekotak termasuk postage
Harga sepanjang DEC 2012 : Berbaloi2 kalau buat pembelian waktu ni. Komen di sini atau PM saya kay utk tahu harga kolagen ni.

*************************************
Sekotak berapa sachet? 1 sachet berapa gram??
*************************************
1 kotak : 15 sachet
1 sachet : 5 g
(Cara penggunaan? saya akan share dengan anda selepas membuat pembelian)

***************************
Ada TESTIMONI yang BEST tak?
***************************
Ada, ada...
Cuba tengok testimoni bergambar ni. Gambar ni memang beliau tidak memakai make up pun.
Berkesan bukan???

Dan ini juga testimoni kolagen dari customer saya yang mencuba kolagen. Baru kotak pertama tapi dah menampakkan hasil yang best katanya.

Kolagen ni sudah menjadi keperluan, kerana semakin meningkat usia, semakin berkuranganlah kolagen dalam badan kita ni. Keperluan kolagen ni makin bertambahlah sekiranya anda ada masalah kulit, rambut, sendi dan sebagainya.

Ok, soalan lazim...:)
Kenapa kolagen ni bukan harga RM50 ke, RM20 ke....
Ok, harga kolagen shaklee ni adalah setimpal dengan kualiti dan jaminan yang diberikan beserta dengan ujian klinikal yang telah dibuat. Kalau beli dengan harga murah, tapi tiada kesan pun membazir jugak kan? Biasalah, orang selalu kata... BARANG BAEK mestilah HARGA PUN BAEKKK.............
tapi... anda jangan terkejut kalau melihat PENJIMATAN yang boleh anda buat sepanjang bulan ni.
Harga memang berbaloi2.

BUY 6 FREE 1 <---- Belum tentu ada setahun sekali peluang ni. Saya sendiri pun tak sabar nak simpan stok untuk diri sendiri. Kerana yang pasti memang berbaloi2....

Atau hubungi saya untuk pembelian sekotak, 2 kotak dan seterusnya...
Makin banyak anda beli, makin RUNTUH harganya.:)


Email : lailasani@gmail.com
SMS/WhatsApp : 019-7228520 
FB : Lailasani Ismail (lailasani shaklee)
FanPage : Kenkoushoku